Dansen

1 Clap
2 Händer på knän
3 Clean
4 Clap
5 Low V
6 High V
7 "prep"
8 Hopp

1 Landning
2 "krama mage"
3-6 Gå
7-8 Clean

1-4 Muscleman kanon
5 Sitt kvar
6-8 Clean

1 Krama mage 
2-7 Gå till ringen
8 Clean
1 Clap feet apart (böjda ben)
2 Punch uppåt (sträckta ben)
3 "hårsnodd"
4 Low V
5 Armar kors, böjda ben
6 Armar "stopp" raka ben
7 Vänster ben bakom, armar i hips
8 Dopp (böj båda ben, höger fot på tå)

1 Punch höger arm till vänster (vänster arm kvar i hips)
2 T feet apart
3 Hoppa ihop krama mage
4 High V feet apart
5 Böj ben
6 Clean

Träna på! Fråga om ni undrar över nåt=)

Bilder från söndagen.




En specialare;)

Träning 2/5

Äntligen har jag kommit mig för att blogga i våran blogg! Känns som att det var på tiden!

Måste bara säga att jag verkligen är jättestolt över er alla efter träningen igår, alla tigrar kämpade på bra! Det är klart, ni kan ju alltid sätta på ett litet cheerface så blir det ännu roligare ;)

Vi började värma upp lite med uppvärmningsdansen som är en dans med väldigt enkla armmotions, men som blir väldigt jobbig när man gör den fort och flera gånger!
Efter det körde vi lite hopp, mest spread eagle. Jag brukar säga att man ibland har en sorts "spärr" inom sig, man kan ha jättesvårt för någonting, till exempel hopp, och plötsligt en dag går det upp för en att "men det är ju såhär jag ska göra!" och då lossnar spärren. För att nå dit gäller träning, träning, träning. Det är bra att titta på andra cheerleaders, antingen oss tränare eller kanske på något klipp på youtube för att få tips och se hur det ska gå till.
Idag släppte spärren för flera stycken när vi körde handvolter med hjälp av satsbräda (som ni har kunnat sett i tidigare inlägg). Bra jobbat där alla tjejer!! Vi tränare har länge funderat på vad det är som har gått snett, igår kom vi på en anledning och plötsligt var "spärren" borta för flera stycken!

Tigrar, det viktigaste är att ni aldrig ger upp, kämpa på hela tiden, ni utvecklas i en rasande fart och snart kommer allting som ni tragglat i ett halvår sitta där det ska :)

Ibland kan man ha riktigt dåliga dagar, jag menar, vi är ju alla människor. Försök ändå att tänka 10 positiva tankar och sätta på ett riktigt cheerface innan ni går in på träningen, så lovar jag att det kommer bli mycket roligare. Ge inte upp, meningen "jag kan inte" finns inte!

Sådär, det var mitt första inlägg och det får duga för idag! Tyvärr har jag ingen bild på er det får bli en annan gång!

hejpa

/Sara

RSS 2.0